Ilse van den Helder

Coach voor professionals die hun authentieke talenten meer willen inzetten

Over mij

Mijn naam is Ilse van den Helder. Ik ben geboren in 1971. Mijn talenten liggen op het creatieve en op het mensgerichte vlak. Hoewel ik in mijn banen in het verleden mijn aangeleerde talent ‘structuur aanbrengen’ succesvol gebruikte, heb ik gemerkt dat mijn hart bij iets anders lag en heb ik een switch gemaakt in mijn loopbaan. Nu help ik mensen hetzelfde te doen en meer vanuit hun authentieke talenten te werken.

Inmiddels heb ik al een aantal jaar mijn coachpraktijk waarin ik mensen begeleid in hun proces ‘terug naar authenticiteit’. Ik maak nu vooral gebruik van mijn authentieke talenten en dit levert mij veel energie, werkplezier en succes op. Dat gun ik jou ook!

Natuurlijk ben ik erkend coach (www.stir.nu) en aangesloten bij de NOBCO (www.nobco.nl). Ik kom uit een ondernemersgezin en heb ervaring als leidinggevende. Resultaat is voor mij belangrijk. Ik ben praktisch ingesteld, vind eigen verantwoordelijkheid heel belangrijk en stimuleer je om je eigen keuzes te maken.

Wat zeggen andere mensen...

"Ilse laat een bijzonder talent zien in het als coach begeleiden van teams en individuen. Met haar inspirerend enthousiasme en humor vanuit kwetsbaarheid, weet ze in zeer korte tijd oprechte verbinding te maken. Het maakt dat haar scherpe analyses en eenvoudige maar rake vragen, direct beweging brengen bij de ander, en die ander daar heel natuurlijk voor openstaat."

"Ilse verstaat als coach de kunst van het waardevrij luisteren naar de zoektocht van mens en organisatie. Met haar talent en energie lukt het haar keer op keer om op een ontspannen manier en vanuit oprechte verbinding, beweging te creëren."

"Ilse wekte met haar luisterende en open houding direct, en geheel terecht, veel vertrouwen op. Met scherpe observaties en haar kunde om een traject passend bij de persoon vorm te geven, kreeg ik inzicht in mijn eigen patronen, verkende ik nieuwe paden en ontdekte ik welke voorwaarden een voor mij passende baan heeft. De metaforen en beelden die Ilse slim gebruikt blijven je bij, waardoor je onbewust ook na je traject met je coaching bezig blijft. Een zeer waardevol coachtraject met een frisse, down-to-earth coach die ik zeker aanraad! "

"Nadat ik al een tijd thuis zat vanwege overspannenheid zag ik zelf geen mogelijkheid om uit deze persoonlijke dip te komen. Op aanraden van een goede vriend ben ik bij Ilse terecht gekomen. Nadat ze mij had uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek merkte ik dat haar manier van aanpak, analytisch vermogen en luisteren mij enorm aansprak. Bij deze wil ik je nogmaals hartelijk danken voor jouw hulp Ilse! Voor mij was je een topcoach!"

Stuur me jouw vraag

Heb je een vraag, wil je meer informatie of mij een berichtje sturen? 
Dat kan met onderstaand formulier, per mail ilse@b-rightcoaching.nl of bel me op 06 - 12516879.

06 - 12516879

Windhaak 61, 2421 NE Nieuwkoop