Ilse van den Helder

Coach voor professionals die hun authentieke talenten meer willen inzetten

Gedragscoaching

Je bent een professional. Succesvol in wat je doet, maar toch heb je het gevoel dat je je authentieke (aangeboren) talenten niet volledig inzet. Dat je niet helemaal lekker uit de verf komt. Dit kan meerdere oorzaken hebben;

  •  je zet vooral je aangeleerde kwaliteiten in ipv je authentieke talenten,
  • je slaat door in het inzetten van bepaalde talenten
  • er zijn onbewuste belemmeringen die tegenhouden te gaan doen wat goed bij je past.

Om hiermee aan de slag te gaan, ben je bij mij op het goede adres!

‘Terug naar authenticiteit’ levert heel veel op. 

Je doet met plezier je werk, je hebt aan het einde van je werkdag nog energie over en je bent niet afhankelijk van complimenten van anderen (paradoxaal genoeg zul je deze wel meer krijgen). Vanuit authenticiteit bereik je meer en realiseer je jouw unieke potentieel!

Loopbaancoaching

Gratis kennismaking

Tijdens een kop koffie of thee vertel je me waar je mee rondloopt en ik vertel je wat ik wel en niet voor je zou kunnen betekenen. Tijdens het gesprek krijg je gevoel bij mij en hoe ik werk en kun je beoordelen of ik de persoon ben waar je mee aan de slag wilt. Een kennismaking kost niets en levert je altijd iets op, want ook tijdens een kennismaking staat mijn coachantenne aan.

 

Hoe

Tijdens de eerste afspraak help ik je je coachvraag te verhelderen door verdiepende vragen te stellen. In de vier daaropvolgende sessies, brengen we de belemmeringen die spelen bij je coachvraag in beeld. Dit doen we aan de hand van gesprekken en modellen, waarbij ik creatieve oefeningen inzet om niet alleen je verstand, maar ook je gevoel te laten spreken. Je kunt zelf aangeven met welke frequentie je de gesprekken wilt plannen, maar ervaring leert dat een week of twee tussen de gesprekken effectief is om het geleerde in praktijk te kunnen brengen. En om voorbeelden te kunnen verzamelen die als input bij de volgende sessie gebruikt kunnen worden. Aan het einde van het traject spelen je belemmeringen een minder grote rol en maak je bewustere keuzes. Je bent in staat een betere balans aan te brengen bij de inzet van je authentieke talenten en je aangeleerde kwaliteiten.

 

Waar

De praktijkruimte van B-right Coaching bevindt zich aan de rand van Nieuwkoop. In overleg is ook een andere locatie mogelijk. Hou daarbij wel rekening met eventuele extra kosten.

Al wandelend kom je soms tot mooie inzichten. Soms zet ik dan ook (in overleg) wandelcoaching in.

Wat zeggen andere mensen...

"Ilse laat een bijzonder talent zien in het als coach begeleiden van teams en individuen. Met haar inspirerend enthousiasme en humor vanuit kwetsbaarheid, weet ze in zeer korte tijd oprechte verbinding te maken. Het maakt dat haar scherpe analyses en eenvoudige maar rake vragen, direct beweging brengen bij de ander, en die ander daar heel natuurlijk voor openstaat."

"Ilse verstaat als coach de kunst van het waardevrij luisteren naar de zoektocht van mens en organisatie. Met haar talent en energie lukt het haar keer op keer om op een ontspannen manier en vanuit oprechte verbinding, beweging te creëren."

"Ilse wekte met haar luisterende en open houding direct, en geheel terecht, veel vertrouwen op. Met scherpe observaties en haar kunde om een traject passend bij de persoon vorm te geven, kreeg ik inzicht in mijn eigen patronen, verkende ik nieuwe paden en ontdekte ik welke voorwaarden een voor mij passende baan heeft. De metaforen en beelden die Ilse slim gebruikt blijven je bij, waardoor je onbewust ook na je traject met je coaching bezig blijft. Een zeer waardevol coachtraject met een frisse, down-to-earth coach die ik zeker aanraad! "

"Nadat ik al een tijd thuis zat vanwege overspannenheid zag ik zelf geen mogelijkheid om uit deze persoonlijke dip te komen. Op aanraden van een goede vriend ben ik bij Ilse terecht gekomen. Nadat ze mij had uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek merkte ik dat haar manier van aanpak, analytisch vermogen en luisteren mij enorm aansprak. Bij deze wil ik je nogmaals hartelijk danken voor jouw hulp Ilse! Voor mij was je een topcoach!"

Stuur me jouw vraag

Heb je een vraag, wil je meer informatie of mij een berichtje sturen? 
Dat kan met onderstaand formulier, per mail ilse@b-rightcoaching.nl of bel me op 06 - 12516879.

06 - 12516879

Windhaak 61, 2421 NE Nieuwkoop