SUPPENWat
Durf jij te staan voor wie je bent of wat je vertegenwoordigt? Tijdens deze workshop ga je de uitdaging aan. Tijdens het eerste deel (Stand Up Personality) leer je aan de hand van de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek een bondige presentatie te houden over jezelf of je bedrijf. In het tweede deel (Stand Up Paddling) ga je het water van de Nieuwkoopse Plassen op. SUP is ontstaan vanuit de surfcultuur en groot geworden op de Hawaïaanse wateren. Het is leuk, gezond, sportief en voor iedereen, zowel jong als oud peddelt na enkele minuten vrolijk rond.

Waar
Plaszicht is een mooi gelegen, gezellige haven aan de Nieuwkoopse Plassen. In het naastgelegen bezoekerscentrum van Natuurmonumenten het deel ‘Stand Up Personality’ gehouden.

Kosten
De workshop duurt drie uur. Prijs is per persoon is € 100,- * (inclusief een uur Suppen op het water en cateringkosten, exclusief BTW). Maximum aantal deelnemers is 12. Arrangement kan worden uitgebreid met lunch, diner of activiteit van Natuurmonumenten. Bij koud weer zijn wetsuits te huur.

Workshop aanvragen                * bij een team kleiner dan 6 personen, wordt bij de prijs van zes personen uit gegaan.