SportiefWat
Binnen elk team ontstaan patronen in de samenwerking. Meestal dragen deze bij aan de effectiviteit van het team. Maar van sommige is dat niet het geval. Door met elkaar aan de slag te gaan (in een sporthal met sportmaterialen) met opdrachten die anders zijn dan het reguliere werk, worden deze patronen versterkt zichtbaar. Door daarover na afloop onder begeleiding van een coach in gesprek te gaan en uit te spreken wat je wilt houden en waar je afscheid van wilt nemen, ga je aan het einde van de workshop naar huis met een set nieuwe spelregels voor het team!

Waar
Met een ruime parkeergelegenheid voor de deur en gastvrije beheerders is sporthal De Steupel de locatie voor deze workshop.

Kosten
Deze workshop duurt vier uur. Prijs per persoon is € 85,- * (inclusief catering, exclusief BTW). Maximum aantal deelnemers is 12. Deze workshop is uit te breiden met een wedstrijd in de sporthal, een lunch, borrel of diner.

Workshop aanvragen                * bij een team kleiner dan 6 personen, wordt bij de prijs van zes personen uit gegaan.