Plannen-smederijWat
Met de leidinggevenden van een bedrijf wordt stil gestaan en een blik geworpen op de toekomst. Waar staat het bedrijf over drie jaar? Op creatieve en inspirerende wijze ga je dromen. Vervolgens worden deze vertaald naar een concreet strategisch plan. Een lunch en een rondleiding in het Smederijmuseum maken onderdeel uit van het programma. Tijdens de dag worden niet alleen plannen, maar ook een mooi aandenken van metaal gesmeed.

Waar
Verscholen onder een tweetal prachtige kastanjebomen ligt het Smederijmuseum stiekem mooi te wezen. Het typisch kleine woonhuisje met daarachter de werkplaats met de smidsvuren brengt ons weer even terug naar een stukje historie: de bloeitijd van de smederijen in Nieuwkoop. De workshop en de lunch is in Bistro De Eerste Aanleg (150 m van het museum).

Kosten
De workshop duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Prijs is € 155,- per persoon* (inclusief bezoek Smederijmuseum en cateringkosten, exclusief BTW) Arrangement is uit te breiden met een vaartocht, diner of overnachting.

Workshop aanvragen                * bij een team kleiner dan 6 personen, wordt bij de prijs van zes personen uit gegaan.