Vandaag mocht ik met Ilse in gesprek over de doelen voor mijzelf en mijn bedrijf. Ik: uitweiden. Ilse: vliegensvlug tot de kern. Wat een fijn gesprek!

Ilse laat een bijzonder talent zien in het als coach begeleiden van teams en individuen. Met haar inspirerend enthousiasme en humor vanuit kwetsbaarheid, weet ze in zeer korte tijd oprechte verbinding te maken. Het maakt dat haar scherpe analyses en eenvoudige maar rake vragen, direct beweging brengen bij de ander, en die ander daar heel natuurlijk voor openstaat.

Ilse verstaat als coach de kunst van het waardevrij luisteren naar de zoektocht van mens en organisatie. Met haar talent en energie lukt het haar keer op keer om op een ontspannen manier en vanuit oprechte verbinding, beweging te creƫren.

In eerste instantie wist ik niet goed wat ik van het coaching traject moest verwachten echter heb ik het traject als zeer positief ervaren. Het traject heeft mij geholpen om mijn ambities en doelstellingen helder te krijgen. De manier van coachen is op mij als natuurlijk overgekomen, in ongedwongen sfeer en heeft mij meer inzicht gegeven in mijn persoonlijke voorkeuren, hoe deze van invloed zijn op mijn manier van communiceren.