Punt zettenWat
Een bekend fietsrondje voor de Nieuwkoper; ‘Een rondje Meije’. Tijdens deze tocht van ongeveer 20 kilometer ga je letterlijk op pad naar een betere toekomst voor je team. Voor het vertrek wordt in de Kapberg bepaald wat het onderwerp van de tocht gaat zijn. Op drie mooie markante plekken wordt gestopt. Onder begeleiding van de coach wordt de uitgangspositie bepaald, een stip op de horizon gezet (toekomstbeeld) en afscheid genomen van het oude. Weer terug stel je tot slot vast welke stappen er als eerste gezet gaan worden.

Waar
De fietstocht brengt je langs pareltjes van het natuurgebied ‘De Nieuwkoopse Plassen’. Het start en eindpunt is de Kapberg, een in oorspronkelijke stijl opgetrokken overdekte hooiberg, grenzend aan het natuurgebied Ruygeborg. Als fiets kun je kiezen voor een cruiser, een gewone of een elektrische fiets.

Kosten
Deze workshop duurt vier uur. Prijs er persoon is € 90,- * (inclusief fietshuur en cateringkosten, exclusief BTW). Voor deze workshop geldt een maximum aantal deelnemers van 15. Deze workshop uit te breiden met een picknick onderweg, een lunch, borrel of diner en boottocht.

Workshop aanvragen                * bij een team kleiner dan 6 personen, wordt bij de prijs van zes personen uit gegaan.