Wat een circusWat
Je werkt al een tijdje met elkaar samen. Maar hoe goed ken je elkaar eigenlijk? Je weet hoe de ander handelt bij werkzaamheden die hij kent, maar hoe is dat bij iets compleet nieuws? Tijdens deze workshop draai je als team een circusvoorstelling in elkaar. Uiteraard word je begeleid door een echte circusartiest. B-right Coaching is aanwezig voor observatie en terugkoppeling. Het eindresultaat is een spetterende voorstelling én een aantal handvaten om in de praktijk de samenwerking te optimaliseren.

Waar
Op het Regthuysplein in Nieuwkoop prijkt een muziektent. Een replica van het exemplaar uit 1920 (dat in 1948, nadat hij in de oorlog in onbruik was geraakt, is gesloopt). Een prachtig decor voor het optreden, waar natuurlijk de rest van het bedrijf of anderen voor uitgenodigd kunnen worden. Het oefenen voor de show gebeurt op het plein (of bij slecht weer in een sporthal in de omgeving).

Kosten
Workshop start om 9.30 uur en eindigt met een voorstelling om 15.30 uur. De volgende dag vindt er een evaluatie van twee uur plaats binnen het eigen bedrijf. Totaalprijs voor groepen tot 20 pers. € 2.750,- (excl BTW en catering).

Workshop aanvragen